Enviament i devolucions

Enviaments peninsulars :

Per Missatgeria a través de la Companyia NACEX, lliurament entre 48 i 96 hores després de la recepció del pagament. L'import és de 5,90 €
És important INCLOURE el teu número de telèfon en realitzar la porció similars demanat si el transportista NECESSITA Posar-se en contacte amb tu .

Enviaments a Ceuta , Melilla , Balears i Canàries:

Per Carta Certificada o Paquet Blau a Través de Correus. Lliurament de variable de 3 a 10 dies . L'import és de 8,00 €
Et facilitarem el número de seguiment del ENVIAMENT per consultar l'estat del mateix a través de la pàgina de Correus .

Enviaments a la resta d'Europa (No Es Realitzen Enviaments FORA de la Comunitat Europea):

Per Carta Certificada a Través de Correus. Lliurament de variable de 7 a 12 dies . L'IMPORT ÉS DE 12 € per a COMANDES de menys d'1 kg , i 15 € per a comandes d'1 a 2 kg .

Devolucions i Canvis :

Els articles que no et resultin satisfactoris hauran de ser retornats tal qual són rebuts , amb tot l'embalatge , etiquetes o similars, sense cap marca d'haver estat usats .

Has d'avisar en el termini màxim de tres dies des de la recepció de la teva comanda especificant la causa del canvi o devolució i de com vols arreglar-ho (canviant amb un altre article o devolució de l'import pagat ) .

Les despeses d'enviament de la devolució , com l'import del nou enviament en cas de ser canviat , correran a compte del client , realitzant el pagament a través d'una transferència bancària .

És imprescindible que els enviaments es realitzin per recader o carta certificada per Correus, en tot cas, GoldenTrash no es fa responsable de la seva pèrdua.